Reiki Rotterdam

Op zoek naar Reiki in Rotterdam? Laat mij je meenemen in de betekenis van het woord. Reiki is een woord uit het Japans, waarbij ‘rei’ de geest of ziel betekent en ‘ki’ energie of levenskracht. Met reiki in Rotterdam wordt universele energie doorgegeven om het zelfhelend vermogen te stimuleren. Reiki is een vorm van ‘channeling’, ofwel doorgeven.

Reiki in Rotterdam kan je helpen

Tijdens de reiki Rotterdam healing sessies zal ik een energie channelen. Echter is deze energie niet universeel. Deze energie is afkomstig van mijn spirituele persoonlijke gids. De energie van deze spirituele gids is van een hogere orde dan die van Reiki.

De overdracht van de energie zal plaatsvinden via een trance. Ik zal mijn aandacht op één punt focussen waardoor mijn spirituele persoonlijke gids zijn werk kan doen.

Herkenbare redenen om reiki in Rotterdam te proberen:

  • Je verlangt naar een ontspannend moment voor jezelf, even weg van de dagelijkse beslommeringen.

  • Je voelt blokkades in je lijf

  • Je bent lichamelijk moe of ervaart spanning .

  • Je zit niet lekker in je vel. (om wat voor reden dan ook)

  • Je bent onzeker over jezelf, of je lichaam.

  • Je hebt traumatische ervaringen opgedaan.

  • Je intuïtie heeft je hier naartoe geleid.

De behandeling is van een uitsluitend zuivere aard. Alles wat gezien of doorvoeld wil worden tijdens de massage mag je beleven, maar ik blijf emotioneel aan de zijlijn en ga geen persoonlijke interactie met je aan. Borsten en geslachtsdelen worden niet gemasseerd.

Reiki Rotterdam van Massage Must

Elk mens op aarde heeft een trillingsfrequentie. Deze trillingsfrequentie kan aangetast worden door ervaringen uit ons leven. Wanneer we dichtbij onszelf blijven, licht van geest zijn en ons goed voelen zal de trillingsfrequentie hoog zijn. Hierdoor ervaren we gevoelens van moeiteloosheid en welbehagen. Wanneer ons leven even wat minder gaat en we ons laten meeslepen door negatieve gedachtes wordt onze trillingsfrequentie verlaagd. Deze trilling heeft effect op onze ziel maar ook op ons lichaam. Je ervaart een zwaarte, een conflict en op den duur kan dit leiden tot lichamelijke en geestelijke kwalen. Reiki Rotterdam kan dan de oplossing bieden.

Met reiki Rotterdam wordt de goede energie afkomstig van mijn persoonlijke spirituele gids aan jou doorgegeven via mij door middel van handoplegging. De energie van de gids zal via mij naar jou gechanneld worden.

De energie van mijn persoonlijke spirituele gids bestaat uit de hoogste trilling. Deze trilling zal rust en verlichting aan jouw wezen geven. Je bent weer in staat de rust in jezelf te vinden. Dit geeft je weer vertrouwen in jezelf waardoor het stap voor stap eenvoudiger wordt om door reiki Rotterdam de hoge trilling vast te houden in de rest van jou leven. Deze hogere trilling zal een positief effect hebben op je lichaam en geest.

06 237 92 139

Hoe mijn gasten de massage ervaren

I have been to other massage places before, but Caspar’s massage was different in that it not only made my body feel amazing, but also my spirit and mind.

Daniel

Heb je net als ik geen ervaring met massage en twijfel je nog na het zien van deze mooie website? Gewoon boeken! Over het effect van de massage was ik sceptisch en eerlijk gezegd vond ik het nogal eng. Nu ben ik echt helemaal om; al na de eerste keer verbaasd over de positieve uitwerking die zo’n massage heeft.

Gea

Alweer tijd voor een nieuwe massage. Ga zo even boeken. Heerlijk ontspannend, relaxed, helend, gewoon echt lekker. Of je nu wel of niet spiritueel bent ingesteld gewoon gaan!

Karien
Lees het volledige Gastenboek

Meer over mij

Mijn naam is Caspar en ik verzorg samen met mijn spirituele gids Leonardus alle massages en healings.

Er was voor mij een ongelukkig leven nodig om tot het besef te komen dat ik zelf aan de basis stond van het leven en niet de omstandigheden. Na een innerlijke crisis en het daardoor groeiende verlangen naar waarheid, besloot ik alles te geven aan het onderzoeken van bewustzijn en de werkingen van het ego. Door meer en meer te verblijven in het onvoorwaardelijke maakte het leven me vrij van alle oordeel die ik had over mijzelf. Ego gedreven intenties maakten plaats voor hartgedragen intenties, al mijn omstandigheden weerspiegelden dit.

Leonardus en ik nodigen jou uit om langs te komen voor een ontspannen geest en lichaam, een hoge trilling en een vreugdevol hart.

Prijzen

(Ik werk uitsluitend vanuit huis)

Per massage

Massage 30 Min

40

Massage 60 Min

65

Massage 90 Min

85

Reserveer

06 237 92 139

Of…