Intuïtieve Massage

Een groot gedeelte van je dag wordt ingenomen door gedachten. Je denken is een krachtig gereedschap wat je kunt gebruiken om te plannen of te beredeneren. Door het vele denken vergeten we soms onze intuïtie te volgen. Intuïtie is de innerlijke stem die ”gevoeld” of ”geweten” wordt. Je denken komt hier niet aan te pas. Sterker nog, te veel denken staat je intuïtie in de weg. Het is soms dan ook erg lastig om je intuïtie te volgen. Er wordt vaak gezegd, om je intuïtie te volgen volg je je hart. Om beter op één lijn te komen met jezelf en je intuïtie bied ik een intuïtieve massage aan.

Intuïtieve Massage kan je helpen

Met de intuïtieve massage werken we er samen aan om jouw denken naar de achtergrond te laten treden. Wanneer jouw denken naar de achtergrond treedt ben je beter in staat om je intuïtie te volgen. Intuitief leven ontstaat dan namelijk vanzelf.

De intuïtieve massage is een zeer ontspannende massage. Voor de intuïtieve massage bestaat geen handboek. Alles wordt gedaan vanuit het hart. Door de intuïtieve massage vanuit het hart en het gevoel te laten verlopen, krijg je na deze massage een beter inzicht op je eigen intuïtie.

Herkenbare redenen om een healing massage te nemen:

  • Je verlangt naar een ontspannend moment voor jezelf, even weg van de dagelijkse beslommeringen.

  • Je voelt blokkades in je lijf

  • Je bent lichamelijk moe of ervaart spanning .

  • Je zit niet lekker in je vel. (om wat voor reden dan ook)

  • Je bent onzeker over jezelf, of je lichaam.

  • Je hebt traumatische ervaringen opgedaan.

  • Je intuïtie heeft je hier naartoe geleid.

De behandeling is van een uitsluitend zuivere aard. Alles wat gezien of doorvoeld wil worden tijdens de massage mag je beleven, maar ik blijf emotioneel aan de zijlijn en ga geen persoonlijke interactie met je aan. Borsten en geslachtsdelen worden niet gemasseerd.

Intuïtieve Massage van Massage Must

De intuïtieve massage kan je helpen te horen wat jouw lichaam je probeert te vertellen. Doordat er geen handboek of stappenplan wordt gevolgd wordt er bij de intuïtieve massage geluisterd naar jou. Bij de intuïtieve massage gaat het vooral om ‘hoe’ iets wordt gedaan in plaats van dat de nadruk ligt op ‘wat’ er wordt gedaan.

Wanneer je langskomt voor een intuïtieve massage staat jouw eigenheid centraal. Jij zult ontvangen wat jij op dat moment nodig hebt.

Tijdens de intuïtieve massage zal ik volgen wat mij ingegeven wordt en laat ik me door mijn enthousiasme leiden. Wanneer ik volg wat voor mij goed aanvoelt tijdens de intuïtieve massage vertaald dit zich in een prettige ervaring voor de gemasseerde. Het leven met meer gevoel voor je eigen intuïtie start wanneer je in staat bent jouw eigen denken naar de achtergrond te laten treden. Dit is de uitwerking van de intuïtieve massage.

06 237 92 139

Hoe mijn gasten de massage ervaren

I have been to other massage places before, but Caspar’s massage was different in that it not only made my body feel amazing, but also my spirit and mind.

Daniel

Heb je net als ik geen ervaring met massage en twijfel je nog na het zien van deze mooie website? Gewoon boeken! Over het effect van de massage was ik sceptisch en eerlijk gezegd vond ik het nogal eng. Nu ben ik echt helemaal om; al na de eerste keer verbaasd over de positieve uitwerking die zo’n massage heeft.

Gea

Alweer tijd voor een nieuwe massage. Ga zo even boeken. Heerlijk ontspannend, relaxed, helend, gewoon echt lekker. Of je nu wel of niet spiritueel bent ingesteld gewoon gaan!

Karien
Lees het volledige Gastenboek

Meer over mij

Mijn naam is Caspar en ik verzorg samen met mijn spirituele gids Leonardus alle massages en healings.

Er was voor mij een ongelukkig leven nodig om tot het besef te komen dat ik zelf aan de basis stond van het leven en niet de omstandigheden. Na een innerlijke crisis en het daardoor groeiende verlangen naar waarheid, besloot ik alles te geven aan het onderzoeken van bewustzijn en de werkingen van het ego. Door meer en meer te verblijven in het onvoorwaardelijke maakte het leven me vrij van alle oordeel die ik had over mijzelf. Ego gedreven intenties maakten plaats voor hartgedragen intenties, al mijn omstandigheden weerspiegelden dit.

Leonardus en ik nodigen jou uit om langs te komen voor een ontspannen geest en lichaam, een hoge trilling en een vreugdevol hart.

Prijzen

(Ik werk uitsluitend vanuit huis)

Per massage

Massage 30 Min

40

Massage 60 Min

65

Massage 90 Min

85

Reserveer

06 237 92 139

Of…