Healing massage

Het dagelijkse leven is vaak erg stressvol voor veel mensen. Je laat je vaak meeslepen door de omstandigheden en ervaringen in het leven. Hierdoor kun je veel stress ervaren en het idee hebben dat je het contact met jezelf verliest. Je wilt weer graag terug naar jezelf, terug naar wie jij vanbinnen bent. Om je weer heel te kunnen voelen haal je weg wat jouw heelheid verduistert door middel van een healing massage.

Healing Massage kan je helpen

Om weer terug te kunnen keren naar jezelf, zodat je weer conflictloosheid kan voelen en beter om kan gaan met de dagelijkse omstandigheden, bied ik een healing massage aan. De healing massage bestaat uit een combinatie van ontspanningsmassage en gechannelde energie van hoge trilling. Deze twee technieken versterken elkaars werking. De energetische blokkades in jezelf worden vrijgemaakt terwijl jouw lichaam compleet ontspant. De massage gecombineerd met de gechannelde energie zorgen ervoor dat je lichaam zich heerlijk kan ontspannen. Je voelt je goed in je eigen vel en bent weer bij jezelf. Alle stress die je hebt opgebouwd kan je van je lichaam af laten glijden met deze healing massage.

Herkenbare redenen om een healing massage te nemen:

  • Je verlangt naar een ontspannend moment voor jezelf, even weg van de dagelijkse beslommeringen.

  • Je voelt blokkades in je lijf

  • Je bent lichamelijk moe of ervaart spanning .

  • Je zit niet lekker in je vel. (om wat voor reden dan ook)

  • Je bent onzeker over jezelf, of je lichaam.

  • Je hebt traumatische ervaringen opgedaan.

  • Je intuïtie heeft je hier naartoe geleid.

De behandeling is van een uitsluitend zuivere aard. Alles wat gezien of doorvoeld wil worden tijdens de massage mag je beleven, maar ik blijf emotioneel aan de zijlijn en ga geen persoonlijke interactie met je aan. Borsten en geslachtsdelen worden niet gemasseerd.

Healing Massage van Massage Must

De healing massage helpt jou jezelf weer te vinden door op zoek te gaan naar de eenheid van je lichaam en geest. De gebeurtenissen en ervaringen van de dag kunnen ervoor zorgen dat ons lichaam en onze geest zich van elkaar scheiden. Dit komt doordat je vaak op de ‘automatische piloot’ leeft. Je zorgt ervoor dat al je taken voltooid zijn zonder dat je hiervan bewust bent. Je gaat maar door en door en soms heb je helemaal niet door dat je dit doet. Daarom streef ik met deze healing massage ernaar om het lichaam en de geest weer bij elkaar te brengen. Alles wat je in het dagelijks leven doet heeft namelijk effect op je geest.

In contact komen met jezelf kan erg lastig zijn. De healing massage helpt je bij jezelf te komen, energetische blokkades te verwijderen en te ontspannen. Op die manier kun je weer verbinding maken tussen lichaam en geest en de controle over jouw eigen leven weer terugpakken.

06 237 92 139

Hoe mijn gasten de massage ervaren

I have been to other massage places before, but Caspar’s massage was different in that it not only made my body feel amazing, but also my spirit and mind.

Daniel

Heb je net als ik geen ervaring met massage en twijfel je nog na het zien van deze mooie website? Gewoon boeken! Over het effect van de massage was ik sceptisch en eerlijk gezegd vond ik het nogal eng. Nu ben ik echt helemaal om; al na de eerste keer verbaasd over de positieve uitwerking die zo’n massage heeft.

Gea

Alweer tijd voor een nieuwe massage. Ga zo even boeken. Heerlijk ontspannend, relaxed, helend, gewoon echt lekker. Of je nu wel of niet spiritueel bent ingesteld gewoon gaan!

Karien
Lees het volledige Gastenboek

Meer over mij

Mijn naam is Caspar en ik verzorg samen met mijn spirituele gids Leonardus alle massages en healings.

Er was voor mij een ongelukkig leven nodig om tot het besef te komen dat ik zelf aan de basis stond van het leven en niet de omstandigheden. Na een innerlijke crisis en het daardoor groeiende verlangen naar waarheid, besloot ik alles te geven aan het onderzoeken van bewustzijn en de werkingen van het ego. Door meer en meer te verblijven in het onvoorwaardelijke maakte het leven me vrij van alle oordeel die ik had over mijzelf. Ego gedreven intenties maakten plaats voor hartgedragen intenties, al mijn omstandigheden weerspiegelden dit.

Leonardus en ik nodigen jou uit om langs te komen voor een ontspannen geest en lichaam, een hoge trilling en een vreugdevol hart.

Prijzen

(Ik werk uitsluitend vanuit huis)

Per massage

Massage 30 Min

40

Massage 60 Min

65

Massage 90 Min

85

Reserveer

06 237 92 139

Of…