Gastenboek

Ervaren zegt meer dan woorden!

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 

Fields marked with * are obligatory.
Your E-mail address wil not be published.
For security reasons we save the ip address 3.90.207.89.
It might be that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve our right to edit, delete, or not publish entries.
Mohamed wrote on 10/05/2019:
2 weken geleden heb ik gevonden waar ik een lange tijd naar op zoek was, een masseur die deskundig is en voelt wat je nodig hebt. Ik laat me niet makkelijk aanraken maar ben helemaal tot rust gekomen. Ik kom vaker terug naar deze magische handen. Ik voel me op mijn gemak en dat maakt het nog beter en toegankelijker voor me om regelmatig langs te komen.
Eugène wrote on 03/02/2019:
Tijdens mijn internationale carriëre als topsporter werd ik wekelijks gemasseerd en heb veel massage ervaring opgedaan met verschillende masseurs. Van al deze masseurs is Caspar de beste. Hij masseert zeer goed en zoals een andere gast zei; met grote bezieling. Zijn massages zijn bijzonder prettig. Hij is professioneel, voelt goed aan wat je nodig hebt en stemt zijn massagetechnieken en -benadering daar op af. De massage is een cadeau voor jezelf. Ik raad zijn massages iedereen aan!
Wennie wrote on 19/12/2018:
Gisteren heb ik me weer eens door Cas laten masseren. Je komt werkelijk als herboren weer van de tafel. Je merkt aan alles dat hij met grote bezieling zijn werkt doet. Echt een aanrader! 🙂
Hélène wrote on 26/11/2017:
Zaterdag 25 november mezelf een massage bij Caspar cadeau gedaan; op blind vertrouwen na een ontmoeting met hem in een bloemenzaak. Het voelde meteen goed en vertrouwd; voorheen heb ik het nooit gedurfd een massage door een mannelijk persoon. Dit was dan ook een unieke ervaring voor mij, waarin ik me volledig over kon geven en mijn vertrouwen in mannen weer terug heb gevonden en het zelfs los kon zien en voelen van seksualiteit. Alles mocht er zijn en het was goed zoals het was; voor mij is deze ervaring onbetaalbaar; niet in geld uit te drukken en zeker voor herhaling vatbaar; hoewel ik hier nog heel lang van na kan genieten. Een hemels en Goddelijk geschenk dat ik iedereen gun! Dankjewel Caspar voor deze bijdrage en toevoeging aan mijn leven.
eric-jan wrote on 04/06/2017:
Ik ben niet makkelijk met aanraking, helemaal niet, maar voor het eerst heb ik me helemaal op m'n gemak gevoeld bij Caspar, door z'n rust, helderheid, zuiverheid, en integriteit, z'n handen brachten me niet alleen in diepere bewustzijnslagen, maar gingen feilloos naar pijnlijke/gespannen plekken, waardoor bij alles iets zich oploste, dank daarvoor Caspar, en ik kom zeker bij jou terug, Eric-Jan
Rikki wrote on 02/12/2016:
Gisteravond voor het eerst bij Caspar geweest voor een massage. Het was een bijzondere ervaring. Een spirituele en ontspannen behandeling. De oneindige energie en genegenheid die Caspar uitstraalt vond ik terug in een Hemelse Massage.
Karien wrote on 10/11/2016:
Alweer tijd voor een nieuwe massage. Ga zo even boeken. Heerlijk ontspanend, relaxed, helend, gewoon echt lekker. Of je nu wel of niet spiritueel bent ingesteld gewoon gaan!
Marjan wrote on 09/09/2016:
Vandaag voor het eerst een massage geboekt bij Caspar. Bij binnenkomst voel je je meteen welkom. Caspar nam de moeite om eerst even rustig kennis te maken voordat de massage begon en straalde meteen al veel rust uit. De massage was heerlijk!! Caspar neemt er echt de tijd voor en mijn rugklachten namen af. Ik heb deze enorme klantvriendelijkheid niet eerder zo meegemaakt. Ik kom zeker terug!
Bieke wrote on 13/08/2016:
WAUW! Wees lief voor jezelf! Ik heb het verdiend! Jammer genoeg komt aan al het heerlijke een einde. Gisteren weer super genoten van een heerlijke ontspannende massage van 1,5 uur bij Caspar! Ik ben al zo vaak bij hem geweest en elke x ben ik weer verrast en onder de indruk hoe mega relaxed ik ben. Ik heb een zware week met weinig rust en veel spanning gehad en dan is een massage van Caspar het beste begin van m'n weekend! Tijdens de massage vergat ik alles om me heen en voelde me in heaven! Verstand compleet op 0! Alle stress, blokkades heeft hij weg gemasseerd! De massages van Caspar zijn magisch/onbeschrijfbaar waarvan ik elke keer weer ultra geniet, ontspan en terugkom in het hier en nu! Onwijs bedankt weer Caspar en Leonardus voor deze wauwmassage en zeker tot heel snel!
Julia wrote on 27/04/2016:
De massage was helend...een gevoel van rust en warmte..Dank je wel Caspar... Ik kom zeker nog eens terug.
Anouk wrote on 15/02/2016:
Gisteren was de vijfde keer dat Caspar mij masseerde bij ons thuis. De muziek, zijn vibe, de rust die hij uitstraalt en het zelfvertrouwen waarmee hij masseert. Het klopt. En hij doet het 'met liefde' en volledige betrokkenheid, Hij voelt je aan en zorgt er elke keer voor dat ik me als herboren voel. Het is zo prettig om lekker thuis te zijn en je helemaal te kunnen ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving. Caspar is een hele sympathieke spirituele man die echt het verschil maakt in de massagewereld. Ik ben op zoveel plekken geweest maar dit is helend in de breedste zin van het woord.
Bieke wrote on 31/10/2015:
Ik heb het afgelopen jaar veel meegemaakt en ben voordat ik naar Massage Must ging nog nooit bij een masseur geweest. Ik heb 2 woorden voor de massages van Massage Must...onbeschrijfelijk & wauw! Ik heb er nu enkele gehad en ik had niet verwacht dat ik er zo blij van zou worden en enthousiast over zou zijn! Ik heb er totaal geen spijt van en ik kijk elke keer heel erg uit naar de massage! Caspar is een hele professionele,gastvrije vriendelijke masseur, geeft tips en stelt je op je gemak. Hij past zijn massages aan naar mijn wensen en dat geeft mij elke keer kracht, energie, vertrouwen en troost! Ik ben elke keer stil van de massages! Als ik weer naar huis ga, ben ik volledig ontspannen en tot rust gekomen! Twijfel je, probeer de massage eens!Je krijgt er zeker geen spijt van!
Naledi Kuhlmann wrote on 28/05/2015:
Caspar, thank you so much for having such magic hands. Your massages have truly helped me. See you soon 🙂
Iris wrote on 20/01/2015:
Wat een heerlijk idee een massage aan huis! Daarna nergens meer heen moeten door de kou en lekker op de bank hangen. half uurtje van te voren: "hm.. toch ergens wel spannend een vreemde man straks in mijn huis". een paar sigaretten later staat ie dan echt voor de deur. Gelukkig waren mijn stiekeme zenuwen nergens voor nodig. Caspar is een hele aardige man die zich volledig aan past aan jou en je voelt je bij hem gelijk op je gemak. Een heerlijke massage en daarna helemaal ontspannen op de bank. Een echte aanrader voor iedereen!
Gea wrote on 21/11/2014:
Heb je net als ik geen ervaring met massage en twijfel je nog na het zien van deze mooie website? Gewoon boeken! Stressklachten, zoals hoofdpijn, zijn de reden dat ik een afspraak bij Caspar heb gemaakt. Maar over het effect van de massage was ik sceptisch en eerlijk gezegd vond ik het nogal eng. Nu ben ik echt helemaal om; al na de eerste keer verbaasd over de positieve uitwerking die zo'n massage heeft. En Caspar is echt top! Dus gun jezelf een moment van rust, ontspanning en verzorging en reserveer een plekje in die overvolle agenda!
Andrea wrote on 02/11/2014:
Caspar, vielen Dank für die sehr profesionelle und effektive Massage, die du uns gegeben hast! Wir können Caspar uneingeschränkt weiterempfehlen. Er weiss was er macht, ist extrem profesionell und auch persönlich sehr freundlich. Vielen Dank!!
Jan wrote on 21/07/2014:
Caspar is een zeer kundig masseur. Hij kan goed luisteren en hij weet hoe hij dieper gelegen spanningen verhelpt. Ik ben zelf ook masseur en ben dan ook kritisch over door wie ik mij laat masseren. Bij Caspar ben ik in goede handen. Ook zijn Slogan "Massages die je raken" vind ik zeer op zijn plaats. Caspar neemt de tijd voor je en voelt intuitief waar hij extra druk kan geven of zijn aadacht naar verplaatst. Neem gerust een strippenkaart bij Caspar, voor zijn massage kom je graag terug. Bedankt Caspar!
Margot wrote on 18/04/2014:
Een zeer professionele masseur die uitstekend aanvoelt wat het lichaam nodig heeft. Ik heb spijt dat ik niet eerder naar Caspar ben gegaan!
Martin wrote on 29/03/2014:
Al anderhalf jaar klant en zeer tevreden. Een echte aanrader!
Suzanne wrote on 15/03/2014:
Als je goed gemasseerd wilt worden, ben je bij Caspar aan het juiste adres. Hij voelt goed aan waar je behoefte aan hebt. Ook heeft hij mij tijdens mijn zwangerschap gemasseerd, wat er zeker aan heeft bijgedragen om me goed te blijven voelen. Kortom een aanrader!
Robert wrote on 04/03/2014:
Zelf professioneel masseur, dus kritisch 😉 maar erg tevreden.. Stevig en to the point, tuned in en helder. Warme handen en goede vibe. tot ziens!
Judith wrote on 19/12/2013:
Wat heerlijk om niet in de auto te hoeven stappen na een massage, maar lekker thuis op de bank te ploffen met een kop koffie! Caspar heeft wat mij betreft de juiste betrokkenheid en de rust die je hoopt te vinden in een masseur! Zeker voor herhaling vatbaar.
Marijke wrote on 01/12/2013:
Ik ben nu meer dan een jaar maandelijks door Caspar gemasseerd en ik zeg: gewoon doen!! Marijke
Karien wrote on 19/10/2013:
Ik ben voor het eerste bij Caspar geweest n.a.v. alle lovende berichten on zijn website. Nou voor iedereen die nog twijfelt.... Gewoon boeken! Het klopt allemaal. Relaxed, ontspannend, intens en echt massage zoals die hoort. Compleet en toch ook precies op de juiste plekken. Ik ga voor de strippenkaart.
Richard den uijl wrote on 28/06/2013:
Ik heb van Caspar een massage gehad van 2 uur 🙂 het liefst bleef ik nog langer liggen..... Caspar overlegt, luistert, hard/zacht als het nodig is en ik wil het liefst iedere week! Ik heb een stress-baan en caspar's massages brengen me niet alleen lichamelijk weer in balans maar ik voel me als na een vakantie met een "goede vriend" die je het gevoel geeft dat je alles echt eens los mag laten. Hierdoor voel ik me een stuk relaxter en kan er weer volop tegenaan. Moge er nog maar vele massages volgen 🙂
Jacko wrote on 12/06/2013:
Gisteren een massage van Caspar gehad. Erg vriendelijke en vakbekwame man. Ik had al een aantal maanden last van een geirriteerde spier achter mijn schouderbladen. Massages elders hebben niet geholpen. Tijdens de massage gaf Caspar niet op en wist de spier goed te raken. Na de massage was ik binnen een week van mijn klachten af. Echte aanrader dus! Caspar werkt professioneel en hygienisch. Dit was zeker niet de laatste keer!
Peter wrote on 03/05/2013:
In het begin was het een beetje onwennig, maar naarmate de sessie voelde ik me steeds meer ontspannen worden. Mijn lichaam kwam echt tot rust... Ik kom zeker terug.... Het is een aanrader voor een ieder...
Carolien wrote on 31/03/2013:
Fijne massage van Caspar gekregen in rustige, prettige sfeer. Iets tussen sportmassage en ontspanningsmassage in met de volle 100% aandacht, precies wat ik nodig had. Bedankt!
Sjoerd wrote on 16/03/2013:
Ik ben gisteren voor het eerst door Caspar gemasseerd. Hij is een professional met de hoofdletter P. Hij straalt rust uit waardoor je al ontspannen bent voordat hij begint. Ik hou van een stevige masage, geen ge-aai aan mijn lijf. Caspar weet door te dringen tot de grote en kleine spieren. Knopen en blokkades weet hij feiloos te vinden. Ook blessures herkent hij en daar gaat hij professioneel mee om. Als hij klaar is voel je je als herboren. Een aanrader dus!!!!!!!!!!!!!!! Sjoerd
Hans Postmus wrote on 10/02/2013:
Ik ben vrijdag voor de tweede keer bij Caspar geweest. 1,5 uur, dan heeft hij de tijd om vastzittende spieren goed te behandelen. Caspar masseert vakkundig, ik voel mij echt op mijn gemak op zijn tafel. Hij herinnerde zich ook nog heel goed welke spieren extra aandacht nodig hadden. Heeft dus ook aandacht voor de persoon die zich laat masseren.
David en Marjolein wrote on 03/02/2013:
Wat hebben wij vorige week genoten van een weldadige massage van elk een uur. Helemaal top, Caspar neemt alles voor je mee en je hoeft zelf niets voor te bereiden. Heerlijk thuis ontspannen. Dit kunnen we iedereen aanraden! Marjolein en David uit Den Haag.
Patricia wrote on 06/01/2013:
De massage van gisteren was heerlijk, ik heb als een blok geslapen en vandaag hard bezig alle afvalstoffen los te laten. Mijn vriendinnetje, die ook een massage had, is ook helemaal blij. Wat een heerlijk kadootje!
Mieke wrote on 21/11/2012:
Gisteren voor het eerst bij Caspar geweest, voor een 90 minuten massage. Wat een geweldige ervaring. Caspar is, naast een uiterst bekwame masseur, een zeer prettig persoon waar je je direct bij op je gemak voelt. De massage was ontspannend, maar ook effectief daar waar ik pijnlijke rug en schouders heb. En dat alles nog eens voor een zeer schappelijke prijs. Doen!
Mart wrote on 21/10/2012:
Twee jaar loop ik met zenuwpijnen vanuit m'n rug. met uitstraling naar m'n benen. Na enkele massage behandelingen door Caspar voel ik nu aanzienlijk een grote heilzame verbetering.
Marieke wrote on 10/10/2012:
Caspar komt bij ons al 7 maanden heel regelmatig aan huis (paar keer per maand). Super. Correcte vent, prettig persoon; altijd op tijd, altijd schone spullen bij zich. Past massage volledig aan wensen aan. Met muziek, zonder muziek, steviger, rustiger, wat je maar wilt. Helemaal goed dus! "like!"
Wenny wrote on 15/08/2012:
Caspar is een prettig en warm persoon. Hierdoor voel je je direct bij binnenkomst op je gemak. In zijn massages zijn kracht en finesse optimaal in balans. Hij gebruikt de kracht die nodig is om je spieren te ontspannen en voelt tegelijkertijd haarfijn aan waar bij jou specifiek de spanning zit. Deze spanning wordt vervolgens grondig en geduldig aangepakt. Dit geeft zijn massages een zeer persoonlijk en helend karakter. Ik verliet de ruimte in elk geval als herboren. Caspar heeft zijn roeping gevonden  ! Van harte aan te bevelen!
Anton vd Velde wrote on 10/08/2012:
een weldaad voor je lijf zeer tevreden gelijk een vervolg afspraak gemaakt super kan niet anders zeggen Caspar nogmaals bedankt
Gaudi wrote on 08/08/2012:
Afgelopen zaterdag gemasseerd door Caspar. Beide mijn vrouw en ik hebben het als zeer goed ervaren - wij voelden ons daarna relaxed. Zeker de schouderbehandeling was meteen merkbaar! Caspar is erg professioneel. We weten hem nu zeker te vinden!
Amber wrote on 01/08/2012:
Gisteren ben ik gemasseerd door Caspar en het is in 1 woord: GEWELDIG! Caspar heeft gewoon gouden handen, voel me verlicht en herboren en kom zeker weer terug! Groetjes Amber
Kees wrote on 23/07/2012:
Gisteren ben ik door Caspar gemasseerd. Zodra je bij hem binnen komt voel je je al op je gemak. Hij masseert zeer professioneel en het voelt meteen al als een weldaad aan. Ik heb wat problemen met mijn knieën bij het hardlopen en vandaag bij een lichte training voelde ik al resultaat. Caspar, bedankt. Je ziet mij weer terug. Kees
Robert wrote on 09/07/2012:
Vandaag heb ik mij laten masseren door Casper en ik ben zeer te spreken over het resultaat. Na de massage van een uur had ik gelijk verlichting in de pijnlijke plekken op mijn rug. Casper komt professioneel over, geeft een vertrouwd gevoel en stelt je op je gemak. Ook was het uitoefenen van de druk precies goed en er werd ook naar gevraagd als hij de pijnlijke plekken behandelde. Dank je wel Casper en ik kom zeker terug.
Juliette wrote on 02/07/2012:
Beste Caspar, Hierbij wil ik je even hartelijk bedanken voor je prettige en heilzame massages. Je werkt intuitief en krachtig. Maar met gevoel. De volgende dag voelde ik onmiddelijk resultaat door de ontspanning en pijn vermindering die je behandeling aan mij heeft gegeven. Tot ziens en bedankt !
Monique wrote on 01/07/2012:
Hi Caspar, wat ben je een talent! Met een stevige, maar liefdevolle aanraking liet jij me vanmiddag weer een beetje kennismaken met mijn eigen lijf. In de drukte van alle dag vergeet ik die namelijk nog al eens. Voor een ieder, laat je door een massage van Caspar aangeraakt worden maar bovenal geraakt worden. Je bent bij hem in goede handen:-) Liefs
Gerjo wrote on 18/06/2012:
Hallo allemaal, ik ben pas bij Caspar geweest en hij heeft een supermassage gegeven van een uur. Ik kwam helemaal ontspannen uit de kamer. Een aanrader voor degenen die naar hem toe willen. Eigenlijk zou iedereen sowieso 1x per maand naar de masseur moeten gaan, al is het alleen maar voor de ontspanning. Heerlijk!! Caspar, bedankt! Groet, Gerjo
Vanessa & Alfredo Miranda wrote on 29/05/2012:
Hallo allemaal, Ik ben Vanessa ben 26 jaar oud. Ik en mij man wilde altijd al een goeie massage, en deze hebben wij gekregen van Caspar. Caspar is lieve, rustige en betrouwbaar. Hij weet wat hij doet als hij bezig is met het behandelen van zijn cliënten. Op internet was ik opzoek naar een goeie masseur. Als u opzoek ben raad ik u aan om een keer bij Caspar langs te gaan. Groetjes, Vanessa & Alfredo Miranda
Jolanda Tengku Daud Markoat wrote on 19/05/2012:
Hallo, Ik ben Jolanda en sinds 7 jaar MS patiente. Ik heb al allerlei medicijnen en behandelingen gehad om de kwaliteit van leven wat te verbeteren. Op advies van de arts weer opzoek gegaan naar een goede masseur, mn vorige had een behandelkamer waarvoor ik een aantal trappen op moest, en dat lukt helaas niet meer. Via internet ben ik bij Caspar terecht gekomen wat mij heel goed bevallen is. Een hele lieve jongen die heel goed begrijpt wat massage inhoud vooral als je ziek bent. Hij is heel professioneel en weet na een eerste gesprek precies wat je nodig hebt. Het is ook vreselijk handig dat hij aan huis komt, een leuke sfeer creeert met rustgevende muziek. Voelde al direct na de massage dat de doorbloeding in de benen beter was. Dus ik raad u aan als u een goede masseur zoekt, maak een afspraak met Caspar, ik weet zeker dat u tevreden zal zijn, groetjes Jolanda
Erkan en Mer wrote on 15/05/2012:
Na een beetje zoeken op het net kwam ik bij Caspar. Gewoon gedaan en zeker geen spijt gehad! Hij kwam bij ons over als een goeie vent die erg bekwaam is. De muziek, de olie maken de rest af... Zeer zeker een aanrader. Bedankt Caspar! Erkan& Mer
Jenny wrote on 14/05/2012:
Ik heb altijd erg veel last van mijn rug en daarom veel verschillende masseurs geprobeerd, maar ik heb er eindelijk een gevonden bij wie ik wil blijven. Ik kon voelen dat hij weet wat hij doet en dat hij voelt waar mijn spieren vast zitten. Hij heeft zelfs gemerkt dat een kant van mijn rug meer ontwikkeld is dat de andere kant. Dat klopt, dat komt doordat mijn benen niet even lang zijn. Andere masseurs hebben dit nooit opgemerkt! Een aanrader!
Stephanie & Sylvester wrote on 12/05/2012:
Ik ben 33 weken zwanger en wilde graag nog even ontspannen met een massage.. Samen met mijn partner ben ik vandaag bij Caspar geweest en hij heeft ons beiden gemasseerd. Wij zijn meer dan tevreden! Ondanks mijn zwangerschap (en dikke buik waardoor je niet op je buik kan liggen!) heb ik de massage als erg ontspannen ervaren! Dus voor alle zwangere dames. Laat je niet tegenhouden door je dikke buik! 😉 Caspar gaat hier heel voorzichtig en professioneel mee om en de massage is top! Ook mijn partner is erg tevreden! Als je voor het eerst naar een masseur gaat is de keuze heel moeilijk vanwege het grote aanbod maar Caspar is een echte aanrader!
Wesley wrote on 04/05/2012:
Vorige week gemasseerd door Caspar. Erg tevreden! Caspar heeft veel kennis van het menselijk lichaam en veel aandacht voor de klant. Van alle massages die ik ooit heb gehad was dit absoluut de massage die het meest voldeed aan mijn verwachtingen!
Marieke wrote on 18/04/2012:
Goede massage gehad, voor herhaling vatbaar. Caspar heeft veel aandacht en oog voor de klant. Aanrader!
Carlijn wrote on 02/04/2012:
Caspar geeft zeer goede massages. Rustgevend, zeker en krachtig. Had nog niet eerder mijn armen en handen gemasseerd gekregen en heb dit als heel ontspannend ervaren. Hoort er voor mij voortaan ook bij: veel completere massage daardoor. Hij lijkt bij het geven van een massage bijna in trance, zo geconcentreerd gaat hij op in zijn werk. Caspar, bedankt en zeker tot ziens!
Naigel wrote on 02/04/2012:
Een goede man goed massage rustgevend al me vermoeidheid is eruit. Ben echt stressloos geweldig gewoon perfect naar wens. Geweldige rustgevende muziek ook nog bedankt voor het wachten gisteren langs huis geweest. Bedankt casper nog een fijne week.
Adnan wrote on 11/03/2012:
I had a massage giving by Caspar a few days ago at his well equipped massage studio in a very central location in Rotterdam with plenty spaces for parking. Alongside with a very warm and cosy ambience the clients could get an absolutely professional massage from Caspar. I felt really relaxed, fresh and rejuvenating after the massage session. Undoubtedly worth to visit.
Virgil wrote on 12/02/2012:
Ben door mijn vriendin verrast met een massage aan huis! Heb al vele massages gehad en ben door verschillende masseurs behandeld. Kan je zeggen dat deze massage zeer ontspannend was en goed! Ben onder de indruk!! Caspar nogmaals bedankt! Groetjes Virgil & Tamar
Martijn wrote on 29/01/2012:
goede vent, goede massages, goed toegespitst op onze wensen. heel relaxt dat hij bij ons thuis een goede en ontspannen sfeer heeft weten te creeren. Precies wat we nodig hadden.
Elisabeth Maria Koopman wrote on 21/12/2011:
Ik heb de massage erg fijn gevonden en enorm ontspannend. Echt luxe dat je gewoon aan huis komt. En ik geef de massage als kerstcadeau aan mijn zoon, in de hoop dat het hem ook zo goed doet! dank je wel Caspar en tot een volgende keer!